نی‌ نی سایت

غذای فقیرانه: تجربیات نی نی سایتی‌ها






غذای فقیرانه: تجربیات نی نی سایتی‌ها

در این پست قصد داریم به سراغ تجربیات مادران و کاربران نی نی سایت در مورد تهیه غذاهای ساده و کم‌هزینه برویم. همه‌ی ما روزهایی را تجربه می‌کنیم که بودجه‌ی کمتری برای خرید مواد غذایی داریم و باید با خلاقیت و بهره‌گیری از مواد اولیه موجود، غذاهای مقوی و سیرکننده تهیه کنیم. در ادامه، 21 تجربه‌ی مفید و کاربردی از این کاربران را با هم مرور می‌کنیم:

این تجربیات مستقیماً از گفتگوها و نظرات کاربران در نی نی سایت استخراج شده‌اند و هدف از جمع‌آوری آن‌ها، به اشتراک گذاشتن ایده‌هایی برای کاهش هزینه‌ها و مدیریت بهتر بودجه‌ی خانوار در زمینه‌ی تغذیه است.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • آش رشته اقتصادی:

    رشته آش رو ارزونتر بخرید و به جای کشک زیاد، از ماست استفاده کنید. پیاز داغ رو هم خودتون درست کنید.
  • عدس پلو ساده:

    عدس پلو رو با سیب زمینی نگینی سرخ شده و کمی کشمش درست کنید. گوشت لازم نیست.
  • کوکو سیب زمینی:

    سیب زمینی آب پز رنده شده، تخم مرغ و کمی آرد، یه غذای سیر کننده و ارزونه.
  • املت گوجه:

    املت رو با رب و ادویه های مختلف طعم دار کنید تا خوشمزه تر بشه.
  • خوراک لوبیا:

    خوراک لوبیا رو خودتون درست کنید، خیلی به صرفه تره تا از بیرون بخرید.
  • خوراک عدسی:

    عدسی رو با سیب زمینی و هویج درست کنید تا مقوی تر بشه.
  • کتلت با سویا:

    به جای گوشت زیاد، از سویا استفاده کنید. طعمش فرق چندانی نداره.
  • آبگوشت بدون گوشت:

    آبگوشت رو با سیب زمینی، گوجه و ادویه درست کنید. میتونید کمی دنبه هم اضافه کنید.
  • اشکنه:

    اشکنه یه غذای قدیمی و ارزونه که با پیاز داغ، شنبلیله خشک و تخم مرغ درست میشه.
  • کله جوش:

    کله جوش رو با کشک و گردو درست کنید، یه غذای مقوی و سیر کننده است.
  • ماش پلو:

    ماش پلو یه غذای ساده و ارزونه که با ماش و برنج درست میشه.
  • شیر برنج:

    شیر برنج یه غذای مقوی و سیر کننده است که برای صبحانه یا شام مناسبه.
  • حلیم بدون گوشت:

    حلیم رو با گندم و دارچین درست کنید.
  • فرنی:

    فرنی رو با آرد برنج و شیر درست کنید، یه دسر ساده و ارزونه.
  • کوکو سبزی بدون گردو:

    برای کاهش هزینه ها، گردو رو از کوکو سبزی حذف کنید.
  • ماکارونی با سویا:

    ماکارونی رو با سویا و سبزیجات درست کنید.
  • نان و پنیر و سبزی:

    یه شام ساده و سالم.
  • سوپ جو:

    سوپ جو رو با سبزیجات و جو پرک درست کنید.
  • سمنو:

    سمنو یه غذای مقوی و سنتیه که با جوانه گندم درست میشه.
  • تخم مرغ آب پز:

    یه منبع پروتئین ارزون و در دسترسه.
  • پوره سیب زمینی:

    سیب زمینی آب پز رو له کنید و با شیر و کره مخلوط کنید.

این فقط بخشی از تجربیات کاربران نی نی سایت در مورد تهیه غذاهای کم‌هزینه بود.

امیدواریم این ایده‌ها برای شما هم مفید واقع شوند و بتوانید با بهره‌گیری از آن‌ها، غذاهای خوشمزه و مغذی برای خانواده خود تهیه کنید.

شما هم تجربیات خودتون رو در این زمینه با ما به اشتراک بگذارید.







غذای فقیرانه: تجربیات نی نی سایتی ها

غذای فقیرانه: خلاصه تجربیات نی نی سایت

سیب زمینی و تخم مرغ، ناجی گرسنگی

یکی از پرتکرارترین غذاهای فقیرانه در نی نی سایت، سیب زمینی و تخم مرغ بود.آب پز، سرخ کرده، املت سیب زمینی، کوکو سیب زمینی و حتی پوره سیب زمینی با حداقل ادویه، گزینه‌های محبوب کاربران بودند.خیلی‌ها تاکید داشتند که با کمترین امکانات هم میشه با سیب زمینی و تخم مرغ، شکم بچه ها رو سیر کرد.برخی هم توصیه می‌کردند که با اضافه کردن پیاز و گوجه، طعم و ارزش غذایی این غذا رو بالاتر برد.البته خیلی‌ها هم معتقد بودند که سیب زمینی و تخم مرغ، غذای تکراری و خسته کننده‌ایه.برخی هم نگران کمبود پروتئین این غذا برای کودکان بودند.

در کل، سیب زمینی و تخم مرغ به عنوان یک غذای ارزان و در دسترس، جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های فقیرانه داره.

کاربران پیشنهاد میکردند که با ادویه های مختلف مثل زردچوبه و فلفل طعم بهتری به آن بخشید.

آش رشته بدون رشته، آبکی اما سیر کننده

بعضی از کاربران از آش رشته بدون رشته به عنوان یک گزینه ارزان و سیر کننده یاد کرده بودند. به جای رشته، از مقدار بیشتری حبوبات و سبزیجات استفاده می‌کردند. خیلی‌ها می‌گفتند که حتی بدون کشک و پیاز داغ هم میشه یک آش خوشمزه درست کرد. بعضی هم پیشنهاد می‌دادند که با اضافه کردن عدس، پروتئین آش رو بیشتر کرد. البته بعضی از کاربران معتقد بودند که بدون رشته، دیگه نمیشه اسمش رو آش رشته گذاشت!عده ای هم نگران نفخ حبوبات برای بچه ها بودند. این آش، در واقع یک نوع سوپ مقوی و سیر کننده‌ست که با کمترین هزینه تهیه میشه. کاربران توصیه میکردند از سبزیجات معطر و فصلی در این آش استفاده شود.

عدسی، غذای مغذی و ارزان

عدسی یکی دیگه از غذاهای پرطرفدار در بین کاربران نی نی سایت بود. یک غذای کامل با پروتئین و فیبر بالا که میشه با کمترین امکانات تهیه کرد. خیلی‌ها می‌گفتند که با اضافه کردن یک قاشق آرد، میشه عدسی رو غلیظ‌تر کرد. بعضی هم پیشنهاد می‌دادند که با پیاز داغ و گلپر، طعم عدسی رو بهتر کرد. البته بعضی از کاربران معتقد بودند که عدسی برای بعضی از افراد سنگینه و باعث نفخ میشه. برخی هم نگران یبوست ناشی از خوردن زیاد عدسی بودند. عدسی، یک انتخاب عالی برای وعده‌های اصلی غذاییه، مخصوصا در فصل‌های سرد سال. همچنین کاربران پیشنهاد میکردند که عدسی را میتوان با نان بربری یا سنگک سرو کرد.

نمایش بیشتر

‫2 دیدگاه ها

  1. یادمه یه روز پاییزی بود که یخچال خالی بود و فقط یه سیب زمینی و چند تا تخم مرغ داشتیم. همش رو رنده کردم و با زردچوبه و کمی نون خشک یه کوکوی خوشمزه درست شد. بچه ها هم دوستش داشتن 😊

    یه نکته جالب که تو بعضی از آشپزخونه های محلی دیدم اینه که موقع درست کردن عدسی یا لوبیا، یه برگ بو یا کمی پونه کوهی میریزن تو آش قابلمه. طعمش رو خیلی بهتر میکنه.

    بعضی وقتا با نون و پنیر و سبزی میتونین یه شام ساده بچینین. اگه گردو هم داشته باشین که دیگه خیلی خوب میشه. من خودم گاهی تخم مرغ آب پز رو با پونه و نمک میخورم، هم سیرکننده ست هم مقوی.

    یه فوت کوزه گری دیگه اینه که اگه ماکارونی رو با سویا میپزین، قبلش سویا رو با پیاز تفت بدین و کمی سس گوجه بهش اضافه کنین. خیلی خوشمزه تر میشه.

    این حرفا همه تجربه هس و هرکدومش تو یه روزی جواب داده 🍳🍲

  2. یک موضوع جالب درباره غذاهای کم هزینه این است که گاهی ساده ترین مواد را می توان به شکل های مختلف درست کرد. مثلا سیب زمینی را می توان آب پز کرد، سرخ کرد، یا حتی به شکل کتلت درآورد. همین تنوع باعث می شود کمتر احساس کمبود کنیم و همیشه چیز جدیدی روی میز باشد. من خودم بارها پیش آمده که با کمی پیاز و ادویه برای سیب زمینی آب پز طعم جدیدی درست کردم.

    حبوبات یکی از گزینه های عالی برای روزهای کم هزینه است اما خیلی ها از نفخ آن می ترسند. یک راه این است که حبوبات را از شب قبل در آب و کمی نمک خیس کنید. این کار کمک می کند هم زودتر بپزد هم مشکل نفخش کمتر شود. من همین روش را برای عدس و لوبیا استفاده می کنم و واقعا تفاوت را حس می کنم.

    سوپ و آش گزینه های فوق العاده ای هستند چون می توان هرچه در یخچال مانده را داخل آن ریخت. من گاهی باقیمانده سبزی ها و حتی کمی برنج یا رشته را با هم مخلوط می کنم و یک غذای جدید درست می کنم. این روش نه تنها صرفه جویی است بلکه طعم های جالبی هم ایجاد می کند که شاید در حالت عادی امتحان نکنیم.

پاسخ دادن به بانو لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا